начало > сп. Български законник > 2019 > бр. 2, Февруари 2019 г. > НОВО! "Бюджетни практики" - специал...
сп. Български законник
бр. 2, Февруари 2019 г.

НОВО! "Бюджетни практики" - специализирано издание за финансисти, счетоводители, вътрешни одитори и финансови контрольори от публичния сектор

   Издателство „Български законник“, вярно на целите си да представя практическите решения и коментари на водещите експерти, стартира от месец март 2019 г. най-новото си периодично издание – „Бюджетни практики“, което ще е изцяло ориентиранo към финансисти, счетоводители, вътрешни одитори и финансови контрольори от публичния сектор.

   „Бюджетни практики“ ще е под формата на уеб базирана електронна информационна платформа, достъпна в интернет навсякъде и по всяко време, даваща възможност на читателите бързо и лесно да достигат и откриват нужната им информация, свързана с управлението, разходването, отчетността и контрола на публичните финанси.
Идеята на изданието е да бъдат публикувани повече практически примери, коментари и добри практики на бюджетна тематика, за да бъде максимално полезно при прилагане на проблематиката от страна на заетите в бюджетния процес.

   На заинтересованите читатели ще предоставим тестови достъп до изданието.

  Статия със свободен достъп