27 ноември 2019 г.: е-ТЪРГОВИЯ - ДАННИ - СИГУРНОСТ

ПРОГРАМА:

08:30 - 09:00 Регистрация 30 мин.
09:00 - 10:00 Модул 1 60 мин.
Георги БЪЧВАРОВ Sofcontrol Consult
Въведение в информационната сигурност. Термини. Идеология. Общи положения
10:00 - 10:10 Кафе пауза 10 мин.  
10:10 - 11:40 Модул 2 90 мин. Системи за информационна сигурност. Стандарти. Изисквания. Рискове, заплахи и защита.
Важни акценти: Разглеждане на видовете информация и информационни активи с тяхното класифициране • Определяне на значимостта на информацията спрямо отделните 3 компоненти: конфиденциалност, цялостност и наличност/достъпност • Запознаване с изискванията на последната версия на международният стандарт ISO/IEC 27001:2013 • Разглеждане на подхода за управление базиран на управление на риска, като се идентифицират, оценяват, категоризират и третират различните рискове • Дефиниране на приемливи нива на риска в зависимост от риск апетита на организацията • Идентифициране и разглеждане на слабости и заплахи към информационните активи и към бизнеса, като цяло и практически указания за тяхното избягване • Детайлен преглед на групите контроли от стандарта и всеки един от механизмите за контрол (114 механизма за контрол) заложени в задължителния Анекс А • Множество примери от реални ситуации по внедряването и прилагането на механизмите за контрол.
11:40 - 11:50 Кафе пауза 10 мин  
11:50 - 13:20 Модул 3 90 мин.
Адв. Мария ПАПАЗОВА PPG Lawyers
Съответствие на онлайн магазина с нормативните изисквания по ЗЗК и ЗЗП – Общи условия, нелоялни търговски практики, реклама, промоции, формиране на цени
13:20 - 14:10 Почивка за обяд 50 мин  
14:10 - 15:20 Модул 4 70 мин. Онлайн търговците и техните доставчици, производители и конкуренти – ограничаване на цени, ексклузивитет, картелиране, конкуренция
15:20 - 15:30 Почивка 10 мин.
15:30 - 16:50 Модул 5 80 мин.
Адв. д-р Ирена ГЕОРГИЕВА PPG Lawyers
Какви данни на потребителите се събират при от е-търговците? Съответствие с правната рамка за защита на личните данни. Мерки. Договор за обработка на данни
16:50 - 17:00 Почивка 10 мин.
17:00 - 18:20 Модул 6 80 мин. Основна документална подготовка и правилно използване на форми за контакт и директен маркетинг на сайта. Политики. Вътрешни правила. Съгласие. Бисквитки

 

ВАРИАНТИ И ТАКСИ С ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАЯВКИ:
Моля, изберете желания вариант от чекбоксовете и попълнете Вашите данни по-долу

  Цени с ОТСТЪПКА
до 15.11.2019 г.
Вземете с
ДОПЪЛНИТЕЛНА
ОТСТЪПКА!!!*
Стандартни цени
УЧАСТИЕ НА МЯСТО
+ ПОДАРЪК: Всички участници получават и ВИДЕОЗАПИС
198.00 лв. -50 лв. 248 лв.
ВИДЕОЗАПИС (Линк за изтегляне онлайн + DVD диск + Безплатна куриерска доставка) 58.00 лв. -10 лв. 68 лв.
Опционално: ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (До 2 работни дни ще дойде куриер за да му заплатите, възползвайки се от промоционалната цена за ранни заявки, а видеозаписа ще получите до 7 дни след провеждането му) +5.00 лв.    
Цените са без ДДС
* ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!!! Защо да плащате повече? Заявете на телефон 02 / 98 98 200 с втора, дпълнителна отстъпка. Единствено ще запишем данните на вашия счетоводител за да тества напълно безплатно нашите счетоводни издания и веднага ще получите отстъпката - участието ще Ви струва само 148 лв., а видеозаписа само 48 лв. Отстъпката важи и за нашите абонати!


Форма за заявка
1 КЛИЕНТ
Име и фамилия:
Телефон:
Е-mail:
Професия:
Адрес за доставка:
Град:
Пощ. код:
Коментари и въпроси:
Фирма за доставка:
2 ФАКТУРА
 
 
Фирма:
Град:
Адрес:
МОЛ:
ЕИК:
ДДС №:
Начин на плащане:
3 ЗАЩИТЕН КОД


ДЕТАЙЛИ за събитието

Място на провеждане: гр. София, Хотел ХЕМУС, Зала „Преслав“, бул. "Черни връх" № 25

Дата на провеждане: 27 ноември 2019 г. (сряда)

Формат на видеозаписа: Видеозаписа обхваща всички модули от семинара, включително дискусионната част след лекциите. За допълнително удобство са приложени като PDF файлове и всички презентации, по които лекторите водят семинара.

До една седмица след провеждане на събитието, по имейл ще Ви изпратим Линк за онлайн изтегляне на видеозаписа. Видеозаписа ще може да се гледа на всеки компютър или мобилно устройство. Ако желаете освен по имейл, видеозаписа да Ви бъде доставен до адрес, записан на DVD диск с безплатна куриерска доставка, моля да го отразите като коментар във формата за заявка или да се свържете с нас. Линка за изтегляне и DVD диска ще съдържат абсолютно идентични файлове.

 

ОРГАНИЗАТОР

Екипът на Информационна система ЕКСПЕРТИС ekspertis.bg
с подкрепата на издателство БЪЛГАРСКИ ЗАКОННИК zakonnik.bg

 

ЗА ЛЕКТОРИТЕ:

Георги БЪЧВАРОВ Sofcontrol Consult

Георги Бъчваров е консултант (ISO 27001, ISO 9001, ISO 20000-1, GDPR, ITIL, ISO 19011) и сертифициран вътрешен одитор (QMS; ISMS; ITSMS; EMS; OHSAS). От 1999 г. насам е управител на Sofcontrol Consult. Управляваната от него компания в момента е най-голямата и с най-богат опит консултантска организация в областта на системите за управление, съгласно съответните международно признати стандарти.

С консултантската помощ накомпанията са реализирани над 500 проекта, в това число над 400 системи за управление.  Дружеството поддържа тясно сътрудничество с основни световно признати сертифициращи организации, като Bureau Veritas България, RINA България, SOCOTEC, Lloyd’s Register Quality Assurance, AFNOR Германия и други.

Георги Бъчваров е в завършил Техническият университет - София и е работил в TÜV Rheinland България,
SGS България и RINA Bulgaria.

Компанията на Георги Бъчваров е консултирала:

Адв. Мария ПАПАЗОВА PPG Lawyers

Мария Папазова е партньор в PPG Lawyers и адвокат - експерт, с повече от 15 години опит, в областта на правото за защита на конкуренцията и правото за защита на потребителите. В своята практика, тя предоставя консултации по широка гама от въпроси и в двете области на национални и мултинационални компании в сектори като горива, енергетика, търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни стоки, телекомуникации, електроника, медия, застраховане, фармация, транспорт, производство и търговия с хартия и картони и др.

Завършила е право в Софийски университет “Св. Климент Охридски” (Магистър по право, 1998 г.). Притежава и втора магистърска степен от Friedrich-AlexanderUniversität Erlangen Nürnberg, Нюрнберг, Германия (LL.M., 2003 г.), където е защитила магистърска работа на тема “Взаимоотношението между контрола върху концентрациите на стопанска дейност в ЕС и Германия”. Освен това разширява своята експертиза в областта на правото за защита на конкуренцията и с придобиването на квалификация по Икономика за право за защита на конкуренцията в King’s College, Лондон.

По време на работата си в КЗК, тя прави стаж в Главна дирекция “Конкуренция” на Европейската комисия. Член е на Софийската адвокатска колегия. Мария е автор на множество статии и публикации в международни и български издания по различни теми от областта на защитата на конкуренцията и правата на потребителите.

Адв. д-р Ирена ГЕОРГИЕВА PPG Lawyers

Д-р Ирена Георгиева е основател и управител на PPG Lawyers. Тя е с повече от петнадесет години опит в консултирането по проблеми в областта на обществените поръчки и регулацията за защита на данните. Ирена е изградила екип oт мотивирани адвокати и консултанти с дългогодишен опит, тясно специализирани в областите, за които PPG Lawyers предлага правни консултации. ​Ирена е завършила право в Софийския университет “Св. Климент Охридски“ (Магистър по право, 2003 г.). Притежава следдипломна квалификация от УНСС. Докторската си степен получава от университета в Грьонинген, Холандия.

Тя е член на Софийската адвокатска колегия и на Международната асоциация на специалистите по защита на личните данни (IAPP). Освен това е и академичен член на Университета в Грьонинген, Холандия и на Академичната мрежа за обществени поръчки (PLAN) към университета в Нотингам, Великобритания. Ирена е автор и на множество публикации в специализирани и неспециализирани медии в областта на обществените поръчки, публично-частното партньорство, защитата на личните данни. Тя участва като лектор в много професионални семинари и дискусии в областта на обществените поръчки и личните данни в страната и в чужбина.

Кантората на д-р Ирена Георгиева и адв. Мария Папазова е консултирала:

 

 
Моля, изберете вид на фактурата:Желая да платя в: