27 ноември 2019 г.: е-ТЪРГОВИЯ - ДАННИ - СИГУРНОСТ

ПРОГРАМА:

Модул 1 60 мин.
Георги БЪЧВАРОВ Sofcontrol Consult
Въведение в информационната сигурност. Термини. Идеология. Общи положения
Модул 2 90 мин. Системи за информационна сигурност. Стандарти. Изисквания. Рискове, заплахи и защита.
Важни акценти: Разглеждане на видовете информация и информационни активи с тяхното класифициране • Определяне на значимостта на информацията спрямо отделните 3 компоненти: конфиденциалност, цялостност и наличност/достъпност • Запознаване с изискванията на последната версия на международният стандарт ISO/IEC 27001:2013 • Разглеждане на подхода за управление базиран на управление на риска, като се идентифицират, оценяват, категоризират и третират различните рискове • Дефиниране на приемливи нива на риска в зависимост от риск апетита на организацията • Идентифициране и разглеждане на слабости и заплахи към информационните активи и към бизнеса, като цяло и практически указания за тяхното избягване • Детайлен преглед на групите контроли от стандарта и всеки един от механизмите за контрол (114 механизма за контрол) заложени в задължителния Анекс А • Множество примери от реални ситуации по внедряването и прилагането на механизмите за контрол.
Модул 3 90 мин.
Адв. Мария ПАПАЗОВА PPG Lawyers
Съответствие на онлайн магазина с нормативните изисквания по ЗЗК и ЗЗП – Общи условия, нелоялни търговски практики, реклама, промоции, формиране на цени
Модул 4 70 мин. Онлайн търговците и техните доставчици, производители и конкуренти – ограничаване на цени, ексклузивитет, картелиране, конкуренция
Модул 5 80 мин.
Адв. д-р Ирена ГЕОРГИЕВА PPG Lawyers
Какви данни на потребителите се събират от е-търговците? Съответствие с правната рамка за защита на личните данни. Мерки. Договор за обработка на данни
Модул 6 80 мин. Основна документална подготовка и правилно използване на форми за контакт и директен маркетинг на сайта. Политики. Вътрешни правила. Съгласие. Бисквитки

 

ВАРИАНТИ И ТАКСИ С ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАЯВКИ:
Моля, изберете желания вариант от чекбоксовете и попълнете Вашите данни по-долу

  Ценa с ОТСТЪПКА Стандартнa ценa
ВИДЕОЗАПИС (Линк за изтегляне онлайн) 58.00 лв. 68 лв.
Цените са без ДДС


Форма за заявка
1 КЛИЕНТ
Име и фамилия:
Телефон:
Е-mail:
Професия:
Адрес за доставка:
Град:
Пощ. код:
Коментари и въпроси:
Фирма за доставка:
2 ФАКТУРА
 
 
Фирма:
Град:
Адрес:
МОЛ:
ЕИК:
ДДС №:
Начин на плащане:
3 ЗАЩИТЕН КОД


ЗА ЛЕКТОРИТЕ:

Георги БЪЧВАРОВ Sofcontrol Consult

Георги Бъчваров е консултант (ISO 27001, ISO 9001, ISO 20000-1, GDPR, ITIL, ISO 19011) и сертифициран вътрешен одитор (QMS; ISMS; ITSMS; EMS; OHSAS). От 1999 г. насам е управител на Sofcontrol Consult. Управляваната от него компания в момента е най-голямата и с най-богат опит консултантска организация в областта на системите за управление, съгласно съответните международно признати стандарти.

С консултантската помощ накомпанията са реализирани над 500 проекта, в това число над 400 системи за управление.  Дружеството поддържа тясно сътрудничество с основни световно признати сертифициращи организации, като Bureau Veritas България, RINA България, SOCOTEC, Lloyd’s Register Quality Assurance, AFNOR Германия и други.

Георги Бъчваров е в завършил Техническият университет - София и е работил в TÜV Rheinland България,
SGS България и RINA Bulgaria.

Компанията на Георги Бъчваров е консултирала:

Адв. Мария ПАПАЗОВА PPG Lawyers

Мария Папазова е партньор в PPG Lawyers и адвокат - експерт, с повече от 15 години опит, в областта на правото за защита на конкуренцията и правото за защита на потребителите. В своята практика, тя предоставя консултации по широка гама от въпроси и в двете области на национални и мултинационални компании в сектори като горива, енергетика, търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни стоки, телекомуникации, електроника, медия, застраховане, фармация, транспорт, производство и търговия с хартия и картони и др.

Завършила е право в Софийски университет “Св. Климент Охридски” (Магистър по право, 1998 г.). Притежава и втора магистърска степен от Friedrich-AlexanderUniversität Erlangen Nürnberg, Нюрнберг, Германия (LL.M., 2003 г.), където е защитила магистърска работа на тема “Взаимоотношението между контрола върху концентрациите на стопанска дейност в ЕС и Германия”. Освен това разширява своята експертиза в областта на правото за защита на конкуренцията и с придобиването на квалификация по Икономика за право за защита на конкуренцията в King’s College, Лондон.

По време на работата си в КЗК, тя прави стаж в Главна дирекция “Конкуренция” на Европейската комисия. Член е на Софийската адвокатска колегия. Мария е автор на множество статии и публикации в международни и български издания по различни теми от областта на защитата на конкуренцията и правата на потребителите.

Адв. д-р Ирена ГЕОРГИЕВА PPG Lawyers

Д-р Ирена Георгиева е основател и управител на PPG Lawyers. Тя е с повече от петнадесет години опит в консултирането по проблеми в областта на обществените поръчки и регулацията за защита на данните. Ирена е изградила екип oт мотивирани адвокати и консултанти с дългогодишен опит, тясно специализирани в областите, за които PPG Lawyers предлага правни консултации. ​Ирена е завършила право в Софийския университет “Св. Климент Охридски“ (Магистър по право, 2003 г.). Притежава следдипломна квалификация от УНСС. Докторската си степен получава от университета в Грьонинген, Холандия.

Тя е член на Софийската адвокатска колегия и на Международната асоциация на специалистите по защита на личните данни (IAPP). Освен това е и академичен член на Университета в Грьонинген, Холандия и на Академичната мрежа за обществени поръчки (PLAN) към университета в Нотингам, Великобритания. Ирена е автор и на множество публикации в специализирани и неспециализирани медии в областта на обществените поръчки, публично-частното партньорство, защитата на личните данни. Тя участва като лектор в много професионални семинари и дискусии в областта на обществените поръчки и личните данни в страната и в чужбина.

Кантората на д-р Ирена Георгиева и адв. Мария Папазова е консултирала:

 

 
Моля, изберете вид на фактурата:Желая да платя в: