начало > сп. Български законник > 2018 > бр. 12, Декември 2018 г. > Безплатен семинар на НАП: "Данъци и...
сп. Български законник
бр. 12, Декември 2018 г.

Безплатен семинар на НАП: "Данъци и осигуряване 2019"

   НАП организира семинар, разглеждащ промените в данъчното и осигурително законодателство, които ще влязат в сила от 1 януари 2019 г.

     Представени са най-новите законодателни решения в областта на данъчното и осигурително законодателство и практиката по прилагането му. В събитието участие вземат Росен Иванов, директор на дирекция "Данъчно осигурителна методология", водещи експерти по преки и косвени данъци и осигуряване и Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“ в НАП. Семинарът се проведе на 14 декември 2018 г.

   ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:
На 18 януари 2019 г. ще се проведе Годишния счетоводен семинар – 2019 г. Тазгодишното издание ще е с разширено времетраене и нов тематичен модул. Поради огромния интерес на професионалната общност от цялата страна към събитието, семинарът ще може да се гледа и на запис (на DVD диск или чрез изтегляне онлайн). Множеството практически въпроси на счетоводителите ще намерят изчерпателен отговор след всеки модул. По-долу ще откриете подробности за лекторите и темите.Статия със свободен достъп